ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

banner image
 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Dental & Implant Health | Οδοντιατρείο - Οδοντίατρος Νέα Ιωνία Αττικής


Το χαμόγελο είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας. Ένα αστραφτερό και καθαρό χαμόγελο με όμορφα υγιή δόντια είναι η εικόνα που όλοι θέλουμε να έχουμε.

Στο οδοντιατρείο μας “Dental & Implant Health” το οποίο βρίσκεται στην Νέα Ιωνία Αττικής, η έμπειρη ομάδα μας αντιμετωπίζει υπεύθυνα κάθε ασθενή, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένο σχέδιο θεραπείας, που βασίζεται στην υψηλή ιατρική κατάρτιση και δίνει μεγάλη βαρύτητα στις ανάγκες και τα θέλω του κάθε ασθενή.

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα οδοντιατρικών υπηρεσιών καθώς και εξειδικευμένες εργασίες στον τομέα της οδοντιατρικής χειρουργικής και ενδοδοντολογίας.
 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες μεθόδους και μηχανήματα, παρέχουμε:
 Εμφυτεύματα
 Αισθητική Οδοντιατρική
 Εμφράξεις - Σφραγίσματα
 Ενδοδοντικές Θεραπείες (απονευρώσεις)
 Εξαγωγές
 Οδοντοστοιχίες
 Παιδοδοντία
 
 
Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται κάτω από αυστηρές συνθήκες ασηψίας οι οποίες εξασφαλίζονται με τη λειτουργία απολύμανσης και κεντρικής αποστείρωσης.

Οι θεραπείες ολοκληρώνονται κατόπιν αναλυτικής συζήτησης με τον ασθενή για τις θεραπευτικές επιλογές του, με ανώδυνο τρόπο και σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που απαλλάσσει από το άγχος της οδοντιατρικής επίσκεψης. Κριτήριο επιτυχημένης εργασίας για εμάς αποτελεί το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα με σκοπό τη δημιουργία ενός ελκυστικού χαμόγελου.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε ραντεβού. Είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε με ειλικρίνεια τον καθέναν από εσάς, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα δόντια του και να του προτείνουμε την καλύτερη λύση.