ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

banner image
 
 
Dental & Implant Health
Οδοντιατρείο - Οδοντίατρος Νέα Ιωνία Αττικής


Το οδοντιατρείο μας  “Dental & Implant Health” το οποίο βρίσκεται στην Ν. Ιωνία Αττικής, λειτουργεί ανακαινισμένο από το 2009, παρέχοντας συνολική αντιμετώπιση και εξειδικευμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες σε ασθενείς κάθε ηλικίας.

Με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα, στο οδοντιατρείο μας, παρέχουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες για την υγεία του στόματός σας.

Οι ασθενείς μας απολαμβάνουν υψηλές υπηρεσίες θεραπείας και αποκατάστασης, τόσο στο κομμάτι της περιοδοντολογίας όσο και των εμφυτευμάτων.
 

 
 
 
ΤΟ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΕΙΟ ΜΑΣ

αποτελεί ένας όμορφος, φιλόξενος και προσεγμένος χώρος ο οποίος εδώ και αρκετά χρόνια υποδέχεται και εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο κάθε ασθενή, προσφέροντας του ολοκληρωμένες οδοντιατρικές υπηρεσίες.

Διαθέτουμε υπερσύγχρονο εξοπλισμό ο οποίος, σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική κατάρτιση όλου του ανθρώπινου δυναμικού, εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή θεραπευτική διαδικασία και ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται, εκατό τοις εκατό, στις προσδοκίες σας.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην καθαριότητα και την υγιεινή όσο και στην σωστή αποστείρωση των εργαλείων, των μηχανημάτων και ολόκληρου του οδοντιατρείου μας, ενώ αποστολή μας είναι να παρέχουμε επαγγελματική οδοντιατρική φροντίδα, η οποία συμβαδίζει με την σύγχρονη τεχνολογική εξέλιξη, με αφοσίωση στην τελειότητα.

 


 

Πρωταρχικό μέλημα στο οδοντιατρείο μας, είναι η παροχή υψηλής ποιότητας οδοντιατρικών υπηρεσιών σε ένα άρτια εξοπλισμένο, καθαρό, φιλόξενο και άνετο περιβάλλον όπου επίκεντρο είναι ο ασθενής, η αποτελεσματική θεραπεία του προβλήματός του και η ασφάλειά του.
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να κλείσετε ραντεβού. Είμαστε εδώ για να ενημερώσουμε με ειλικρίνεια τον καθέναν από εσάς, ανάλογα με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τα δόντια του και να του προτείνουμε την καλύτερη λύση.